10 tips om je website gebruiksvriendelijk te maken

10 tips om je website gebruiksvriendelijk te maken

websites

webshops

online marketing

maatwerk

service

10 tips om je website gebruiksvriendelijk te maken

10 tips om je website gebruiksvriendelijk te maken

Een goed ontworpen gebruiksvriendelijke website is de sleutel tot het aantrekken van bezoekers en zorgt ervoor dat ze blijven terugkomen.

Onthoudt dat de website van je bedrijf vaak het eerste contactpunt is en daarmee bepalend voor de eerste (en vaak belangrijkste) indruk van jou als bedrijf. Bij uitbreiding van je producten en diensten is je website voor veel van je bezoekers/potentiële klanten de eerste keer dat ze je manier van zakendoen beoordelen.

De gemiddelde internetbezoeker is tegenwoordig nogal druk. Er is sprake van een ‘aandachtseconomie’, zoals dat heet. Dus op welke manier trek je zijn/haar aandacht? Door een kwalitatief goed ontworpen, gebruiksvriendelijke website te hebben! Dit kan bereikt worden door een professioneel website ontwikkelingsbedrijf in de arm te nemen. Vergeet ook niet dat het behouden van bezoekers even belangrijk, zo niet belangrijker is dan het genereren van veel bezoekers naar je site. Het heeft absoluut geen zin om al je tijd en geld te besteden aan het bouwen van een 100-pagina website en de bijkomende kosten van een aantal strategische internet marketing diensten, als bezoekers niet willen blijven op je website.

Hier zijn enkele eenvoudige tips om je website gebruiksvriendelijker te maken. Een snelle website die een ster is in het behouden van nieuwe bezoekers/potentiële klanten.

De geloofwaardigheid van je gebruiksvriendelijke website is ook een van de factoren die de gebruiksvriendelijkheid bepalen.

Dit kan worden bereikt door een over ons pagina met een verhaal en een overzichtelijke contacteer ons pagina te hebben.

Veel mensen willen even snel met je bellen tijdens een bezoek aan je website. Zorg er voor dat mensen je snel kunnen bereiken door hen opties aan te bieden om contact op te nemen via telefoon, e-mail, WhatsApp of andere soortgelijke kanalen.

Bespaar tijd en geld door je snelle gebruiksvriendelijke website uit te besteden

Je kunt je gebruiksvriendelijke website zelf gaan ontwikkelen op je eigen tempo en gaandeweg alles leren. Dit kost echter veel tijd en deze tijd zou je ook kunnen besteden aan de groei van je bedrijf. Het is een goed idee om contact op te nemen met een professioneel web development bedrijf die ook thuis is in strategische online marketing en laat het ontwikkelen van je website en de zichtbaarheid van je website over aan professionals voor de beste resultaten.