Web development

Web development

websites

webshops

online marketing

maatwerk

service

Web development

Web development

Premium website laten maken

Wij maken gebruik van een uniek ‘redframe’ concept: wij bouwen alle websites in één sterke basis die we vervolgens op maat maken aan de specifieke behoeften van elke klant. Dit zorgt ervoor dat onze websites sneller laden, beter presteren in zoekmachines en makkelijker te onderhouden zijn.

We werken in het meest gebruikte CMS. We zijn daardoor zeer flexibel om je site aan te passen naar jouw wensen. Als er iets niet standaard beschikbaar is kunnen we dit voor je bouwen of laten maken door onze developers.

Jouw uitdagingen:

Maatwerk website laten maken

Redframe Development is gespecialiseerd in betaalbare website ontwikkeling op maat. We hebben met klanten uit verschillende sectoren gewerkt, van ongediertebestrijders, autodealers, verhuurbedrijven tot winkels, en hebben hen altijd een verzorgde site kunnen bieden die geweldig werkt op elk apparaat.

Branche specifiek websites

Een website laten bouwen hoeft geen duizenden euro’s te kosten. Onze starterspakketten zijn een budgetvriendelijke manier om een moderne, functionele website te hebben.

E-commerce oplossingen

 We zijn gespecialiseerd in een breed scala aan webshop oplossingen van standaard WooCommerce webshops tot e-commerce op maat.

Ons team bestaat uit ervaren developers, designers, copywriters en marketeers. Wij werken met een zeer lage overhead en een teammodel op afstand, waardoor we het uiterste uit je budget kunnen halen, zeer snel kunnen schakelen en flexibel zijn in onze dienstverlening.

hosting inclusief onderhoud en support

Nooit meer omkijken naar het onderhoud van je WordPress website of webshop. Bij ons blijft je website veilig en up-to-date.

Geoptimaliseerde webteksten

Optimaliseren, nakijken en waar nodig toevoegen en verbeteren van webteksten.

Je website moet een verhaal vertellen waar je bezoeker zich mee kan identificeren en zich vertrouwd bij voelt. We gaan op onderzoek uit en optimaliseren je teksten.