Levering/retourbeleid

Levering/retourbeleid

websites

webshops

online marketing

maatwerk

service

Levering/retourbeleid

Levering/retourbeleid

Let op, dit zijn de uitzonderingen op ons retourbeleid:

Als je je bestelling wilt ruilen of retourneren, staan we altijd klaar om je te helpen! Je kunt onze producten binnen 30 dagen ruilen of retourneren. In ruil voor het geretourneerde product krijg je een tegoedbon, een ander product of je geld terug.

 • Items met korting kunnen niet geruild worden.
 • Alle kaartjes moeten nog aan het item zitten en het item moet in de originele verpakking geretourneerd worden.
 • Items mogen geen zichtbare gebruikssporen vertonen.

 

Met de volgende stappen kun je een item aanmelden voor retourzending:

 1. Log in op je online dashboard hier met je e-mailadres en wachtwoord.
 2. Selecteer de producten die je wilt ruilen of retourneren.
 3. Stuur dit product op naar [email protected].
 4. Je ontvang van ons een retouradres, schrijf dit adres op het pakket en stuur alle items terug.

Bij Redframe Development streven wij ernaar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht je gebruik maken van het herroepingsrecht, dan willen wij je graag op de hoogte brengen van de volgende aanvullende informatie:

 • Terugbetaling: Wij zullen het bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, terugstorten op jouw rekeningnummer.
 • Verzendkosten: De kosten voor het retourneren van het product zijn voor rekening van de klant. Eventuele verzendkosten die door ons in rekening zijn gebracht bij de levering van het product worden ook terugbetaald.
 • Opnieuw in de webshop opnemen van het item: Indien je ervoor kiest om het geretourneerde item opnieuw in de webshop op te nemen, kunnen er eventuele kosten in rekening worden gebracht voor het opnieuw inpakken en verzenden van het product.
 • Verlies of beschadiging van geretourneerde items: Mocht het geretourneerde item onderweg kwijtraken of beschadigd aankomen, dan is dit voor rekening van de klant. Wij adviseren dan ook om het product goed te verpakken en verzekerd te verzenden.
 • Contactgegevens: Mocht je nog vragen hebben over het herroepingsrecht of over onze producten en diensten, dan kun je altijd contact met ons opnemen via telefoon of e-mail. Onze contactgegevens vind je op onze website.
 • Wij hopen dat je tevreden bent over onze dienstverlening en dat deze informatie je duidelijkheid heeft verschaft over ons herroepingsbeleid. Als je nog verdere vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Uitzondering: hosting, onderhoud en support pakketten

Lidmaatschappen die je via ons koopt worden op maat volgens de door jou ingevoerde specificatie geabonneerd. Onze algemene voorwaarden zijn dan van toepassing. Bekijk onze algemene voorwaarden hier.