Dynamische WordPress website Verhoek Hygienic

Dynamische WordPress website Verhoek Hygienic

websites

webshops

online marketing

maatwerk

service

Dynamische WordPress website Verhoek Hygienic

Dynamische WordPress website Verhoek Hygienic
Categorieën:
bekijk website

Projectinformatie

Uw totaalpakket voor Hygiëne! Van kruipruimte tot dakpannen, wij helpen u met uw hygiëne probleem! Hygiëne is belangrijk voor zowel de buitenkant, als voor de binnenkant van uw bedrijfspand en woning. Verhoek Hygienic zorgt voor een frisse uitstraling aan de buitenzijde tot aan het ongedierte in de kruipruimte.

Waar in Nederland er ook hulp nodig is op het gebied van ongediertebestrijding, Verhoek Hygienic heeft lokale ongediertebestrijders bij jou in de buurt. Ook voor houtverduurzaming en reiniging zijn er specialisten beschikbaar. In de webshop kun je als particulier ongediertebestrijding producten kopen.

We hebben binnen een zeer hoogwaardig frame uniek maatwerk opgeleverd. De website heeft veel dynamische interactieve componenten zoals een webshop, forum,  profielen en een eigen dashboard per gebruiker.

Verhoek Hygienic maakt  gebruik van het Frame Pro SEO (alles-in-één) pakket. Dit betekent dat we elke maand minimaal één SEO pagina maken en 10 normale pagina’s per jaar opleveren waardoor de website continu groeit en steeds hoger klimt in de zoekresultaten. Ben je benieuwd wat wij voor jouw SEO kunnen doen? Kijk dan gerust hier even. 

Voor snel meer offerteaanvragen hebben we voor meerdere diensten van Verhoek Hygienic Google Ads campagnes opgezet.

Voor complete controle, veiligheid, snelheid en schaalbaarheid heeft Verhoek Hygienic gekozen voor ons uitgebreide hosting, onderhoud en support abonnement.

Proces en resultaten

Een strategische SEO aanpak in combinatie met meerdere Google Ads campagnes op de diensten van Verhoek Hygienic levert direct meer offerteaanvragen op.

Verder heeft Verhoek Hygienic gekozen voor een geïntegreerd e-mailmarketing en klantbeheer systeem.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust even contact op.

verhoek-hygienic-1
Klant:
Verhoek Hygienic B.V.
Opgeleverd:
2 april 2021
Plaats:
Website:
Geleverde diensten:
Ranking 360 (Zoekmachineoptimalisatie)
CRM (Klantrelatiebeheer)
Frame Content (Copywriting/website teksten)
Maatwerk website
Website Hosting en beheer
Deel dit project: