AI Copywriting dienst

AI Copywriting dienst

websites

webshops

online marketing

maatwerk

service

AI Copywriting dienst

AI Copywriting dienst
Play Video

Bespaar tijd en geld door de kracht van geautomatiseerde copywriting.

Redframe AI is een copywriter die automatisch teksten genereert voor je marketingcampagnes. Dit gebeurt door middel van natuurlijke taalverwerking en machine learning om de stijl en toon van een echte schrijver te imiteren. Ons team controleert en redigeert de teksten vóór levering, zodat je er zeker van kunt zijn dat ze op een natuurlijke, informatieve en boeiende manier worden aangeleverd.

Geweldige teksten en artikelen, nog betere prijs. Vraag een gratis demo tekst aan van maximaal 500 woorden.

Play Video

Laat een AI video maken voor je teksten en krijg de persoonlijke touch van een mens

We kunnen met onze AI copywriting dienst snel professionele video’s maken zoals uitlegvideo’s, product video’s,  promotievideo’s en meer. Zonder grote budgetten en maanden wachten.  

Bespaar tot 80% van je tijd en neem contact op met ons voor meer informatie en een gratis demo video van 1 minuut.

Welke content kunnen we voor je genereren?

Onze AI copywriting dienst heeft het laagste plagiaatpercentage van: 2%. Een percentage van 5% wordt als redelijk beschouwd, dus het is veilig om te zeggen dat de teksten die we genereren origineel zijn.

Website & SEO teksten

Onze AI copywriting dienst is getraind met de kennis van contentschrijvers en conversie-experts, zodat je er zeker van kunt zijn dat je hoogwaardige content voor je website of social media posts krijgt.

Teksten voor je webwinkel

Het vinden productnamen of product beschrijvingen kan erg tijdrovend zijn. Laat het aan ons over, zodat jij je op je winkel kunt richten.

Social media & advertenties

We genereren Facebook of Google advertenties, Youtube video beschrijvingen of titels volledig aangepast aan de doelen en wensen van jouw bedrijf.

Blog content

Blogartikelen zijn een belangrijk onderdeel van elke website als het gaat om het genereren van organisch verkeer voor je bedrijf. We leveren volledig SEO-geoptimaliseerde en lange artikelen.

MacBook Pro_over totaalonder1dak klusplatform redframe

Hoe het werkt

Het gebruik van AI in copywriting is een spannende ontwikkeling die je kan helpen om tijd en geld te besparen en toch hoogwaardige, boeiende content voor je marketingcampagnes te krijgen. 

De voordelen van het gebruik van Redframe AI zijn talrijk: van het automatisch laten genereren van teksten tot het kunnen kiezen van de perfecte tone of voice voor je merk, er is veel te ontdekken over deze dienst. Hier is onze werkwijze:

Veel gestelde vragen

Hoe werkt de Redframe AI Copywriting dienst?

Het is heel eenvoudig: we voeren je doelgroep, gewenste toon en stijl in en laten onze AI het zware werk doen. Nadat alles gegenereerd is gaan we de teksten proeflezen, redigeren en bewerken voor oplevering. 

Hoeveel kost het gebruik van jullie AI Copywriting dienst?

De kosten van onze AI copywriting dienst hangt af van het aantal woorden dat we nodig hebben en het aantal revisies dat je wilt. We hebben een basispakket dat begint bij €300,- per 3000 woorden. Hiermee heb je al snel 3 blogs per maand of 6 kleinere blogberichten per maand. Voor meer woorden per maand stellen we graag een vrijblijvend voorstel op.

Hoe werkt het AI-systeem?

Onze doorgewinterde copywriters trainen de AI om te schrijven zoals zij. De AI schrijft dan de tekst en ons team controleert en redigeert deze voor de levering.

Wat voor soort teksten kan ik krijgen met de AI copywriting dienst?

We kunnen elke soort tekst genereren voor je, van website content tot social media posts. Geef gewoon je gewenste onderwerp, lengte en stijl door, en samen met onze AI doen we de rest.

Hoe weet ik dat jullie AI-copywriter teksten maakt die passen bij mijn huisstijl?

We hebben een groot aantal sjablonen en ontwerpen waaruit we kunnen kiezen om de perfecte match te vinden voor jouw huisstijl. Daarnaast kunnen we de instellingen finetunen om de toon en stijl van de gegenereerde tekst te veranderen. Vervolgens gaan we de teksten proeflezen, redigeren en bewerken voor oplevering. 

Hoe werkt de prijsbepaling?

We hebben een eenvoudig prijssysteem dat gebaseerd is op het aantal woorden dat je nodig hebt per maand. We kunnen samen je project bespreken en inschatten hoeveel woorden er nodig zijn. Wij geven je een prijs per maand op basis van het aantal woorden. Ons basis pakket begint bij 3000 woorden, ruimte genoeg dus. Als er later meer woorden nodig zijn, kunnen we deze in overleg altijd toevoegen.