WordPress Hosting, onderhoud en support

WordPress Hosting, onderhoud en support

websites

webshops

online marketing

maatwerk

service

WordPress Hosting, onderhoud en support

WordPress Hosting, onderhoud en support

Zorgenvrije WordPress hosting inclusief onderhoud en support

Met een goede WordPress hosting partner zit je goed, want het vormt het frame van je website of webshop! Daarom zijn wij er voor je. Een veilige, snelle, betrouwbare hosting en geen zorgen als je site uit de lucht is: wij zorgen voor alles. Zelfs in het weekend. Dat betekent:

Vaste prijzen maandelijks opzegbaar

Dankzij de eenvoudige en betaalbare vaste prijzen hoef je je nooit zorgen te maken over je maandelijkse factuur. Je betaalt alleen voor wat je gebruikt en kunt naar behoefte opschalen of terugschalen.

Nederlands datacenter voor hoge prestaties

Onze Vultr Cloud-infrastructuur is het perfecte frame voor website hosting. De Cloud Compute virtuele machines bieden onderliggende capaciteit om de meeste websites op schaal te hosten.

Altijd inclusief onderhoud en support

Heb je vragen of wil je met ons overleggen? Onze ervaren developers en supportteam staan altijd voor je klaar. Wij helpen je graag. In noodgevallen zelfs 24/7!

Alle voordelen van volledig beheerde WordPress hosting op een rijtje

Op zoek gaan naar een goed WordPress hosting bedrijf is zeer belangrijk! Zowel voor de veiligheid en betrouwbaarheid van je website of webshop, als voor de snelheid ervan. 

Wordt je website bijvoorbeeld trager? Dan is er een grote kans dat bezoekers je website direct verlaten en niet overgaan tot een conversie. Zoiets wil je natuurlijk niet! Ook beïnvloedt een trage laadtijd de positie in zoekmachines. 

Is je website gebruiksvriendelijk en snel, dan beloont Google je met hogere posities. Dankzij onze Vultr Cloud-infrastructuur in Nederland zorgen wij ervoor dat je website supersnel laadt. Op die manier kun jij en je bezoekers gewoon door blijven gaan!

Wij ontzorgen je

We nemen alles voor je uit handen! We gaan je site op onze server hosten, installeren de Litespeed plugin, optimaliseren de snelheid van je website en doen diverse aanpassingen om de maximale snelheid uit je site te halen. Vanzelfsprekend kun je ook voor vele andere zaken bij ons terecht!

Je server en je site altijd up-to-date

Nooit meer een verouderd thema of langzame, matig gecodeerde plug-ins: je website blijft gegarandeerd snel en veilig.

Voor alle zekerheid: we spreken een vaste prijs af

Nooit meer een verouderd thema of langzame, matig gecodeerde plug-ins: je website blijft gegarandeerd snel en veilig.

In welke mate is het nodig WordPress te onderhouden?

Met het onderhouden van je website of webshop verzeker je je ervan dat deze optimaal blijft functioneren. Ook blijft je site snel en veilig voor jou en je bezoekers.

Met het onderhouden van je website of webshop verzeker je je ervan dat deze optimaal blijft functioneren. Ook blijft je site snel en veilig voor jou en je bezoekers. En dat is natuurlijk nodig om uw doelen te bereiken.

Bekijk het onderhoud van je website als een vorm van verzekering. Omdat het internet snel verandert, is het noodzakelijk dat je website up-to-date blijft. Doe je niets, dan zul je vanzelf plug-ins krijgen die niet meer werken, een verouderd thema of een te lange laadtijd.

Door het onderhoud bij te houden, ben je altijd goed bereikbaar voor je bezoekers. Wij kunnen dat onderhoud voor je uit handen nemen. Ondervindt je onverwacht problemen? Dan zorgen wij voor de herstelwerkzaamheden.

Flexibele pay-as-you-go service

Je kan op ieder moment je pakket op- of afschalen. Mocht je opeens gigantische sprongen met je bedrijf maken, dan kunnen wij daar op inspelen door bijvoorbeeld extra functies aan je website toe te voegen of je server aan te passen.

Al onze pakketten zijn inclusief:

Veelgestelde vragen

Onze WordPress hosting pakketten zijn altijd inclusief onderhoud en support. Andere hosting aanbieders bieden vaak hun onderhoud en support pakketten aan als toevoeging voor een meerprijs. Zo kom je de bekende uitdrukking ‘goedkoop is duurkoop’ weer tegen. Je komt dan voor ongewenste verrassingen te staan als je website offline, traag of niet veilig is. Dit kost je uiteindelijk bezoekers, tijd, geld en kopzorgen.

Onze prijzen zijn altijd vast en transparant. 

Omdat de uptime, snelheid en veiligheid van WordPress websites mede afhankelijk zijn van de servers en de configuratie van deze servers, kunnen we hier geen garantie op geven. Daarom hebben we gekozen voor WordPress hosting pakketten inclusief onderhoud en support.

Onder uptime verstaan we de periode dat de server waarop je website gehost wordt naar behoren functioneert. In 99,99% van de gevallen is bij onze hosting je website gewoon te bezoeken!

We zijn er trots op dat we onze klanten professionele, persoonlijke ondersteuning kunnen bieden via verschillinde kanalen naar wens zoals een geavanceerd ticketingsysteem, Slack Workspaces, E-mail en WhatsApp. Dringende vragen? Uiteraard zijn we ook gewoon telefonisch bereikbaar.

Wij geloven en staan 100% achter ons product. We gebruiken het zelf namelijk ook 🙂

Maar we begrijpen dat het niet voor iedereen perfect kan werken. Als je niet tevreden bent met je aankoop, betalen we graag je investering terug. Neem gerust contact met ons op om zonder vragen te profiteren van onze 14 dagen geld-terug-garantie.
Let op: dit geldt niet voor onze eenmalige montagekosten voor branche specifieke websites en/of verrichte arbeid/werkzaamheden in uren. 

Absoluut! Omdat je je geen zorgen hoeft te maken over zaken als de server, plugin en thema updates of andere details, kun je je informatie gewoon bijwerken in je website en ons de technische zaken laten afhandelen. Als je vastloopt, neem dan contact op met ondersteuning en we zullen je wat advies geven. Wil je dat we alles voor je uit handen nemen inclusief de gehele website, teksten, zoekmachine optimalisatie en beheer? Vraag dan een maatwerk offerte aan.

Ja, we bieden hosting, onderhoud en support op grote schaal aan. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

We denken niet dat je weg wilt als je eenmaal je website op onze server hebt laten hosten. Maar mocht dit onverhoopt zo zijn dan kun je je WordPress website en alle inhoud gemakkelijk migreren. We zullen de server pas offline zetten zodra we zeker weten dat je veilig en wel bij een andere partij bent onder gebracht. 

Onze websites staan op veilige, supersnelle en schaalbare Cloud servers van VULTR. Voor elke klant stellen we een nieuwe server in die volledig is afgesloten van andere websites. Wij proppen onze servers nooit vol met andere websites om een paar euro’s per maand te besparen ten koste van veiligheid, uptime en snelheid. Je website heeft SSL Certificering, DDoS bescherming, IP-filtering, dagelijkse back-up van database, etc. Noodback-ups zorgen dat je gegevens altijd veilig kunnen worden teruggezet.

 

Ja geen probleem. Wij kunnen de verhuizing zeer makkelijk voor je regelen. We kunnen je domeinnaam en de inhoud van je website kosteloos overzetten. 

Liever eerst even sparren over de mogelijkheden?