Branche specifieke websites

Branche specifieke websites

websites

webshops

online marketing

maatwerk

service

Branche specifieke websites

Branche specifieke websites

Complete alles-in-één oplossing

Om je bedrijf de bekendheid te geven die het verdient, omvatten onze pakketten modules zoals geïntegreerde zoekmachine optimalisatie, webhosting & beveiliging, e-mail aangepast aan je eigen domein, e-mail marketing software en een ingebouwd klantbeheer systeem.

Voor wie is het?

Starters

Starters zijn de toekomst, maar hebben doorgaans nog geen online status opgebouwd. Begin daarom met een kleine investering, krijg meer offerteaanvragen en laat je website met je bedrijf meegroeien.

ZZP’ers

Voor ZZP’ers hebben we een alles-in-één pakket die je helpt met het krijgen van meer offerteaanvragen, overzicht in je bedrijf, goede vindbaarheid in Google en automatiseringen om zorgeloos te ondernemen.

MKB’ers

Krijg als MKB’er toegang tot een professionele website die is geoptimaliseerd voor alle apparaten en geïntegreerd met alle marketing- en verkooptools die je nodig hebt om je bedrijf te beheren en naar een hoger niveau te tillen.

effectief

24 uur per dag je verkoopgereedschap online!

Je website moet een 24/7 verkoophulpmiddel zijn! Is die van jou dat ook? Zo niet, dan is het bijna onmogelijk om het alleen te beheren. 

De tijd van statische websites is voorbij!

Je website moet zowel mooi als functioneel zijn.
Een ijzersterke basis is de sleutel tot je online succes. Inzicht in SEO (zoekmachine optimalisatie) en in de elementen die bezoekers aanzetten tot actie en converteren (omzetten in een klant) is essentieel om een site te maken die verkoopt.

Goed online gereedschap is het halve werk!

Marketing-, verkoop- en e-mailautomatisering gereedschap om je te helpen je bedrijf gemakkelijker, sneller en pijnloos te beheren. 

E-mail marketing
Stuur automatisch gepersonaliseerde en zeer gerichte e-mail naar je (potentiële) klanten
SMS marketing
Stuur gepersonaliseerde sms-herinneringen/meldingen naar je klanten
Klantrelatiebeheer
Leer je klanten beter kennen en verzamel de informatie die je nodig hebt via je website
Verkoop traject
We gebruiken verkoop-pijplijnen om leads (potentiële klanten) te beheren, verkoopprognoses te genereren en automatiseringen te starten
Marketingautomatisering
Maak eenvoudige of complexe verkooptrechters om je leads door je verkoopproces te leiden. Kom je er niet uit? Dan helpen we je hier graag mee
Afspraak boeken
Laat klanten gemakkelijk hun eigen tijd kiezen om een afspraak met je in te plannen. Scheelt weer een telefoontje en er ontstaat zo duidelijkheid van beide kanten

schaalbaar

Een website die met je meegroeit

We kunnen de website op ieder moment aanpassen. Dus mocht je opeens gigantische sprongen met je bedrijf maken, dan kunnen wij daar op inspelen door bijvoorbeeld extra functies aan je website toe te voegen.

Je eigen zaken beheren

We kunnen, indien daar baat bij is, een CRM-, offerte- en facturatiesysteem aan je website koppelen. Zo kun je via je website alle zaken regelen.

Goede vindbaarheid

We zorgen ervoor dat je zichtbaar wordt op het web. We zijn namelijk handig met zoekmachine optimalisatie.

Flexibel en uitbreidbaar CMS

Marketing-, verkoop- en e-mailautomatisering gereedschap om je te helpen je bedrijf gemakkelijker, sneller en pijnloos te beheren. 

Elements
Toegang tot rechten vrije stockafbeeldingen en pictogrammen speciaal voor jouw vakgebied.
Frame Editor PRO
Frame Editor PRO maakt het gemakkelijk om je website live te bewerken aan de voorkant.
Offertes
Offerteaanvragen met 1 klik omgezet in een kant-en-klare offerte. Aanpassen en versturen.
Facturen
Offerte met één klik omzetten naar een factuur en krijg betaald via iDeal.
Contracten
Contracten op elk apparaat laten ondertekenen en handtekeningen verzamelen met aanraakpen, muis of vinger.
Agenda
Beheer eenvoudig contactafspraken met de nieuwe boekingskalender en synchroniseer met je agenda.
VoIP module
Altijd en overal bereikbaar. Maximale vrijheid, zonder contracten, altijd professionele service wanneer jij dat wilt.
Projecten
Breng je werk onder de aandacht van je bezoekers en opdrachtgevers door middel van foto’s en video’s.

betaalbaar

Wij personaliseren je website voor je

Een website laten bouwen hoeft geen duizenden euro’s te kosten. Onze starter pakketten zijn een betaalbare manier om een moderne, functionele website te hebben.

Flexibele pay-as-you-go service

We kunnen de website op ieder moment aanpassen. Dus mocht je opeens gigantische sprongen met je bedrijf maken, dan kunnen wij daar op inspelen door bijvoorbeeld extra functies aan je website toe te voegen.

Inclusief

Jaarlijks

Frame Pro SEO (alles-in-één)

€5700,-

2 maanden gratis bij een jaarabonnement

Jaarlijks

Frame Premium

€950,-

2 maanden gratis bij een jaarabonnement

Jaarlijks

Frame Plus

€650

Veelgestelde vragen

We zijn er trots op dat we onze klanten professionele, persoonlijke ondersteuning kunnen bieden via ons  geavanceerde ticketingsysteem. Dringende vragen? Uiteraard zijn we ook gewoon telefonisch bereikbaar.

Wij geloven en staan 100% achter ons product. We gebruiken het zelf namelijk ook 🙂

Maar we begrijpen dat het niet voor iedereen perfect kan werken. Als je niet tevreden bent met je aankoop, betalen we graag je investering terug. Neem gerust contact met ons op om zonder vragen te profiteren van onze 14 dagen geld-terug-garantie.
Let op: dit geldt niet voor onze eenmalige Montagekosten. 

Ja, we werken wekelijks aan nieuwe sjablonen. In feite is het ons doel om elke maand nieuwe sjablonen aan de bibliotheek toe te voegen. Omdat elk sjabloon wordt aangepast aan de huisstijl en wensen van onze klanten zorgen we er tevens voor dat de opgeleverde websites uniek blijven.

Absoluut! Standaard ziet alles er goed uit. Omdat je je geen zorgen hoeft te maken over zaken als de lettertypeafstand, kleurafstemming of andere ontwerpdetails, kun je je informatie gewoon bijwerken en de bestaande inhoud alles laten afhandelen. Als je vastloopt, neem dan contact op met ondersteuning en we zullen je wat advies geven. Wil je dat we alles voor je uit handen nemen inclusief de teksten, zoekmachine optimalisatie en beheer? Vraag dan een maatwerk offerte aan.

Ja. Nadat we je nieuwe website hebben opgeleverd kan je zelf onbeperkt nieuwe pagina’s toevoegen met je eigen unieke sjablonen als basis. Elk sjabloon is 100% bewerkbaar. Voeg secties toe, bewerk en verwijder secties om het precies te maken zoals jij het wilt. Foutje gemaakt? Zet dan simpelweg een versie terug en voeg het dan gewoon opnieuw toe vanuit de sectiesjablonen.

Ja, we bieden ontwerp en marketing op bedrijfsniveau aan. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

We denken niet dat je weg wilt als je eenmaal lid bent geworden van ons systeem. Maar mocht dit onverhoopt zo zijn dan kun je bepaalde inhoud van je Virtueel Vastgoed exporteren naar een .xml-bestand. Dit is handig als je inhoud naar WordPress wilt exporteren. Maar let op: niet alles wordt geëxporteerd, aangezien veel functies afhankelijk zijn van de JavaScript, CSS en Editor van ons platform. Klantgegevens/persoonlijke gegevens, offertes, facturen en e-mail sjablonen zijn wel allemaal in zijn volledigheid te exporteren. 

“Een website is zo veilig als de gekozen wachtwoorden”. Zorg ervoor dat je je wachtwoorden geheim houdt en niemand komt via die weg in je website. Verder staan onze websites op supersnelle en schaalbare servers van  Google Cloud. Super veilig dus! SSL Certificering, DDoS bescherming, IP-filtering, dagelijkse back-up van database, etc. Noodback-ups zorgen dat je gegevens altijd veilig kunnen worden teruggezet.

 

Ja geen probleem. Wij kunnen de verhuizing zeer makkelijk voor je regelen. Hou er wel rekening mee dat je e-mail ook moet worden overgezet. Hoewel je e-mail bij ons er gratis bij krijgt, is het overzetten van e-mail een ICT gerelateerde kwestie en hier vragen wij een kleine vergoeding voor. We kunnen de inhoud van je website kosteloos overzetten en geven dit ook door aan Google zodat je je positie in de zoekresultaten behoudt.

 

Even sparren over de mogelijkheiden?