website laten maken

website laten maken

websites

webshops

online marketing

maatwerk

service

website laten maken

website laten maken

Een website die voor jou werkt

Redframe Development is een webdesign- en ontwikkelingsbureau dat gespecialiseerd is in het bouwen van maatwerk websites, het ontwerpen van basis websites en het leveren, hosten en onderhouden van websites op onze eigen cloud servers.

Wij geloven in het leveren van topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Onze websites worden gebouwd in een ijzersterk frame, waardoor ze snel en veilig zijn. Onze experts zijn te vinden in ‘remote teams’. Dit houdt in dat zij niet fysiek op kantoor aanwezig zijn, maar werken vanuit huis of een andere plek naar keuze. Dit geeft ons de flexibiliteit om snel te kunnen schakelen en projecten efficiënt uit te voeren.

Liever je huidige website verbeteren?

Liever je huidige website verbeteren? Geen probleem. Wij maken gebruik van een uniek ‘redframe’ concept: wij bouwen  alle websites in één sterke basis die we vervolgens aanpassen aan de specifieke behoeften van elke klant. Dit zorgt ervoor dat onze websites sneller laden, beter presteren in zoekmachines en makkelijker te onderhouden zijn.

Het allerbelangrijkste voor ons is dat we met onze klanten een langdurige relatie aangaan. We zijn er niet alleen maar om één project te bouwen, maar we willen ook graag meegroeien met onze klanten. We zijn pas tevreden als onze klanten tevreden zijn!

Je bent in goede handen

We zijn er voor je als het gaat om een eenvoudige website met basis functionaliteiten maar ook zeker voor grote dynamische projecten zoals marktplaatsen, bedrijvengidsen, webshops, boeking en/of reserveringsystemen en complete maatwerk projecten.

Het maakt niet uit waar in Nederland of in de wereld je je begeeft. Wij werken met een uniek ‘remote team’ model waardoor we snel kunnen schakelen en flexibel zijn in onze dienstverlening.

Waar wil je starten?

Wij zorgen ervoor dat jij je kan focussen op wat je het beste kan en dat is het runnen van je business!

Premium website volledig ingericht en 'ready-to-go'

Een complete alles-in-één oplossing om je bedrijf de bekendheid te geven die het verdient. Alle website pakketten zijn standaard uitgerust met een geïntegreerde zoekmachine optimalisatie module, webhosting & beveiliging, e-mail aangepast aan je eigen domein, e-mail marketing software en een ingebouwd klantbeheer systeem. 

vanaf

€970,-

excl. BTW

Inclusief meegroei garantie

We kunnen de website op ieder moment aanpassen. Dus mocht je opeens gigantische sprongen met je bedrijf maken, dan kunnen wij daar op inspelen door bijvoorbeeld extra functies aan je website toe te voegen.
*Standaard vullen we 10 pagina’s met de door jou aangeleverde content. Wil je meer pagina’s laten vullen? Geef dit dan aan bij het aanvragen van de offerte.

Maatwerk website op een privé cloud server

Een unieke maatwerk website op een privé server voor maximale snelheid, veiligheid en schaalbaarheid. Met maatwerk heb je altijd alles uit het ready-to-go pakket beschikbaar om uit te kiezen. Daarnaast is je website oneindig schaalbaar en heb je de keuze uit premium modules naar wens. 

vanaf

€2000,-

excl. BTW

Kies voor maatwerk en investeer in groei

Wij vinden dat je website voor jou moet werken. Redframe specialiseert zich in op maat gemaakte, verkoop-gedreven WordPress websites. Van ontwerp tot inhoud, ons team zal het allemaal afhandelen om je een unieke website te geven.

*Standaard vullen we 20 pagina’s met de door jou aangeleverde content. Wil je meer pagina’s laten vullen? Geef dit dan aan bij het aanvragen van de offerte.