Website voor Bootverhuur Bonkevaart

Website voor Bootverhuur Bonkevaart

websites

webshops

online marketing

maatwerk

service

Website voor Bootverhuur Bonkevaart

Website voor Bootverhuur Bonkevaart
Categorieën:
bekijk website

Projectinformatie

Geniet van een vaartocht in Leeuwarden en omstreken met comfortabele en ruime elektrische sloepen inclusief zwemplateau. Vaar tot wel 9 uren op een volle accu. Een vaarbewijs is niet nodig.

Het simpelweg verhuren van wat bootjes is wat het lijkt voor de buitenwereld. Bootverhuur Bonkevaart weet echter dat het veel meer is dan dat. Het verzorgen van een onvergetelijke dag voor zowel de Leeuwarder als voor de toerist, die de mooie stad Leeuwarden vanaf de grachten wil aanschouwen. Dit ziet Bootverhuur Bonkevaart dan ook als missie en tevens de reden dat ze dit bedrijf met gepaste trots zijn begonnen.

We hebben binnen een maatwerk website opgeleverd in een frame die boekingen via de website mogelijk maakt. De website heeft voor hun partners een bedrijvengids en arrangementen module. De website heeft dynamische componenten zoals een boekingmodule, bedrijvengids, profielen en een eigen dashboard per gebruiker. 

Bootverhuur Bonkevaart maakt gebruik van het Frame Plus SEO pakket. Dit betekent dat we de website elke maand optimaliseren voor de zoekmachines en waar nodig nieuwe SEO pagina’s aanmaken. Hierdoor groeit de website continu en klimt steeds hoger in de zoekresultaten. Ben je benieuwd wat wij voor jouw SEO kunnen doen? Kijk dan gerust hier even. 

Voor snel meer offerteaanvragen hebben we voor meerdere diensten Google Ads campagnes opgezet. Deze draaien we alleen in de lente en zomerperiode.

Voor complete controle, veiligheid, snelheid en schaalbaarheid heeft Bootverhuur Bonkevaart gekozen voor ons uitgebreide hosting, onderhoud en support abonnement. 

Proces en resultaten

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust even contact op.

Middel 2@2x
Klant:
Bootverhuur Bonkevaart
Opgeleverd:
2 april 2021
Plaats:
Website:
Geleverde diensten:
Brache Specifieke Website
Ranking 360 (Zoekmachineoptimalisatie)
Frame Content (Copywriting/website teksten)
Webshop (WordPress en Woocommerce)
Dynamische websites
Website Hosting en beheer
Deel dit project: